Pagina's

zondag 31 mei 2009

Off-day

Vandaag een volledige off-day met de daarbij behorende koppijn. Heb zelfs nog getwijfeld aan de start te verschijnen, maar omwille van het mooie weer toch maar naar Smerdiek getogen. Gelukkig hadden Mas en Theo al afgesproken dat Theo de route zou doen, dat scheelt weer wat opletten en nadenken. Theo is goed bekend op Flakkee, dus een extra lange rit richting Stellendam kun je wel aan hem overlaten. Besloten om niet mee te draaien op kop, net als Mas en Hans P en later ook Henry. Dat bleek zeer verstandig te zijn, want het was zo zwaar genoeg. Alleen op de Krammersluizen nog wat mee gedaan met het geweld.

Positief iets was de belangstelling van Hans P. om volgend jaar een rit door Noord Holland te gaan maken. Niet wetende dat de roots van de familie Poot deels hier lagen, bleek deze streek geliefd. Ook ik heb in het verleden meermaals in Noord Holland gefietst en we hebben dan ook samen het plan opgevat om, al of niet in clubverband, volgend jaar bv de Ronde van Noord Holland te gaan rijden. Deze rit wordt door Le Champion zeer goed georganiseerd, start in Oostzaan, afstand ongeveer 150 km. Het weer kan rond eind april nog wel eens roet in het eten gooien, maar anders zijn er voldoende andere mogelijkheden. Zoals de 7-dorpen tocht of de dam-tot-dam fietsclassic. KALENDERTIP.

Volgende week ben ik trouwens afwezig i.v.m. gasunie-tocht in Zuid-Limburg. Kees, veel succes gewenst in de Alpen de komende week en kom heel thuis !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten