Pagina's

maandag 22 juni 2009

Mijn kans niet gegrepen

Net als vorige week scheen de regen roet in het eten te gooien voor de op stapel zijnde snelheidstijdrit van TC de Bidon, maar de weergoden waren ons gunstig gezind en na achten klaarde het wat op met wat zon maar ook de wind nam toe, dat is gunstig voor wat betreft het snelle drogen van het wegdek maar minder om er tegenin te rijden.
Vooraf het parcours nog gereden en bij enkele bochten was voorzichtigheid geboden vanwege de stukken slik die er lagen, dus niet volle bak erdoor. Ron beet de spits af gevolgd door nog 10 leden die om de minuut weggestuurd werden door An die hulp kreeg van Hans Poot en schrijfster Colinda. Wegens het afwezig zijn van Wim had ik een kleine kans dit jaar op het hoogste plekje op het podium te komen daar Theo de laatste week niet geheel topfit was. Nu blijkt dat een niet geheel fitte Theo ook nog niet te verslaan is echter was het verschil minder als vorig jaar, Theo werd op 18.40 geklokt wat tov 2008 liefst 56 sec langzamer is en ikzelf reed 18.55 wat 7 sec langzamer is als vorig jaar. Denk dat ik het tegenwind afgelegd heb tegen Theo want die kan een partijtje stoempen tegen wind en die was er zeker tot aan de Stoofweg.
Mogelijk dat ik de aanmoedigingen van Kees heb gemist en daardoor niet tot een supertijd ben gekomen. Maar volgend jaar weer een kans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten