Pagina's

woensdag 12 augustus 2009

Rondje Halsteren, maar er nooit aangekomen.

Met zeven man aan de start met een donkere lucht en natte wegen en Kees met eigenlijk een vrouwen probleempje waarbij volgens hem de krachten ook uit zijn lichaam vloeiden.
Dus de modder in polder vermijden, Mas oppert een rondje via Halsteren, zodoende richting Tholen.

Al snel ging het tempo boven de 35p/u met Kees voorop blijkbaar had hij in plaats van antibiotica volgens ons testosteron gehad, maar de rest deed vrolijk mee waarmee het tempo nog wat omhoog ging.

Richting Kladde reed Adrie op kop blijkbaar goed uitgeslapen na de nachtdienst want hij gooide de zweep er nog even overheen, kon niet eens naast hem komen, geintje even aangezet en net even wat harder er voorbij, dit leidde weer tot sabotage bij de rest die een gat lieten vallen, voor straf Adrie en mijzelf wat extra kilometers op kop laten rijden.

Zoals gezegd Halsteren nooit gezien, want bij Kladde linksaf richting Steenbergen en De Heen, waar Ron lek reed (een rare plek midden in zo'n dorp stoppen voor een sanitaire stop) maar nee hij stond echt plat.
Tot nu hielp ik zoveel mogelijk mee bij een lekke band, maar na vanavond twijfel ik wel een beetje, Ron kan namelijk een bandenlichter als een Scud-raket weg laten schieten, deze keer gelukkig de heg in, maar nooit meer terug gevonden.
Kees was intussen bij de rest weggereden en stond eenzaam verderop op dijk te??? Ja wat eigenlijk???

Goed dus maar weer verder richting Flupland, maar vervolgens had ik een afloper, terwijl ik de band wisselde kwamen er twee wat oudere (75+) deernen aanfietsen, maar dat maakt voor sommigen niet uit, want vrouwen zijn vrouwen dus zij kregen de nodige aandacht.
Inmiddels mijn buitenband nagekeken maar niets gevonden en dat zit mij dan niet lekker, want een afloper is natuurlijk iets kleins in de band, maar goed CO2 erin en rijden maar weer, de deernen weer ingehaald en braaf op onze manier gedag gezegd.

Op de brug bij Flupland was het voor Leon en Kees weer even speelkwartier, wat wel tot gevolg had dat Ron en Adrie weer extra kopwerk moesten doen, dit opgelost door daarna Leon en Kees weer wat langer op kop te laten rijden al was dat voor Ron nog niet lang genoeg.

Een paar kilometer na de Blauwe-Bloem op de dijk in één keer een onverwachte regenbui, voor Kees het sein om rechtsaf te slaan richting Stalland, ondanks het protest van Mas dat we echt rechtdoor moesten volgde ik Kees direct.
Elkaar aflossend het tempo zo rond de 38p/u gehouden, op het fietspad eerst mijn bril afgezet want ik zag echt niets meer.
Ter hoogte van de Pieperline ging het steeds zwaarder, op de Langeweg kwam ik er achter waarom, op de rotonde ging ik bijna onderuit, weer een afloper, thuis aangekomen zo goed als plat, dus mijn gevoel bij het niet vinden van de oorzaak bij de eerste lekke band klopte wel.

Ondanks alles 58km met 33p/u gemiddeld op teller.(52 voor de club)

1 opmerking:

  1. Dat geeft de burger weer moed, om te zien dat ook tijdens mijn afwezigheid Steenbergen niet wordt gemeden...

    BeantwoordenVerwijderen