Pagina's

vrijdag 19 maart 2010

Lekker, zonder krakende fiets en in het zonnetje

Dinsdagavond bij Ron geweest, crankstel uit elkaar gehaald, en uh het vet zat op de verkeerde plek, na een beetje flushen, schuren en smeren de boel weer in elkaar gezet.

Woensdag zo rond 17:00uur opgestapt en een rondje eiland gedaan, 45km zonder enig kraakje, zowel voor de fiets als voor mij.

Donderdag, wat een mooi weer, om 13:00uur lekker naar huis en om 14:00 op de fiets, wat een genot korte broek en shirt korte mouw wel met been en arm stukken.

De wind staat zuid-west, maar op Flakkee een nieuw stuk route met de auto gereden die ik nu ook met de fiets wil rijden, dus lekker met wind mee op pad.
Na de Phillipsdam het fietspad langs de Grevelingen naar Herkingen, via het bekende pad naar Melisant, het dorp gekruist om na 40km de Kraaijenissedijk op te rijden via dit nieuwe stuk waar de wind inmiddels flink tegenstond naar het Kruisdiep gereden om via een fietsbrugje dit water over te steken.
Rechtsaf richting Dirksland met de wind vol tegen, nog een lusje door de polder "Het Zwarte Gat" om via het tunneltje bij Dirksland weer op de bekende weg richting Nieuwe-Tonge te komen, hier nog een nieuw stuk gepakt richting Battenoord om weer op het fietspad langs de Grevelingen te komen.
Nog flink tegenwind buffelen om de Krammer op te komen, na de bocht naar rechts gelukkig een mede fietser in beeld die vervolgens een goed richtpunt was, want de wind trok inmiddels wel behoorlijk aan, op de Krabbenkreek wilden de benen weer en vanaf de Blauwe-Bloem lekker de laatste vijf kilometer de wind weer mee tot Stalland, waar er bijna 80km op de teller stond.
Een mooie route om van de zomer te rijden met een extra lusje komen we dan wel door de 90km.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten