Pagina's

donderdag 29 juli 2010

Gejaagd door de wind

Hoe het komt weet ik niet maar op de een of andere manier schijnt de woensdagavondrit de laatste tijd uit te nodigen om er maar eens flink aan te trekken, zeker als men weet dat men het "speedgroeprondje" gaat rijden,gisteren was dat dus ook weer het geval.De Oesterdam werd met wat zij- en rugwind snel genomen, links het kanaal over en richting Heimolen. Tineke en René moesten nog flink in de ankers toen er plots vanuit de richting Woensdrecht twee motoren opdoemden vanachter de bossage, gelijk een gat dus even flink bikkelen om weer aan te sluiten, vooraan hadden ze hier niets van meegekregen en daarna nog even dat verrekte slecht lopende klinkerstuk achter de benzinepomp over, even bijkomen. De bossen bij Bergen door en de Thoolse brug op waar de beide Lindhout(d)jes weer om de eer streden, de zoon van deed hier ook goed mee.
Mélanie had duidelijk nog wat voordeel van haar Pyreneenweek, ze kon overal goed mee, al was het na de brug even over, ze kon niet verder vanwege een lekke voorband.
Gentlemens Ron en Adrie verleenden hier eerste hulp. Ondanks dat het wat hard ging geen noemenswaardig gemopper gehoord, al is het bij uitkomen van de bochten en oversteken even opletten dat men niet te snel doortrekt.

1 opmerking: