Pagina's

zaterdag 9 oktober 2010

Wat een mooie dag

Negen oktober 2010, precies 55 jaar geleden kwam dit ter voorschijn, toen al een buitenbeentje van ruim 10 pond, en dat is nog steeds zichtbaar.
Na twee heerlijke dagen in  Amadore Grand Hotel de Kamperduinen via hotelkamerveiling.nl vandaag weer op de fiets, Jacco heeft beloofd dat het vandaag echt de laatste rit in Brabant zal zijn dit jaar, een mooier verjaardag cadeau kan je dan bijna niet krijgen.
Op zich viel het niet eens zo tegen, mooie schone wegen en een goed tempo, het draaien en keren hoort nu eenmaal bij Brabant.
Het wisselen aan kop gaat met de fluit een stuk beter, alleen zal er voor de plas pauzes ook nog iets afgesproken moeten worden, daar kunnen op de komende vergaderingen ideeën voor ingediend worden.
De finish naar Smerdiek was vandaag uitzonderlijk, het tempo lag al vrij hoog met zo'n 38 per uur, maar toen de rotonde van Scherpenisse gepasseerd was ging het echt los, zelf trok ik door naar 52p/u, maar zelfs dat bleek niet hard genoeg, Wim Marinnesse kwam er over heen alsof ik stilstond, achteraf viel dat wel mee, want hij had niemand in het wiel, in het café bleek dat hij 56p/u aan getikt had, laten we zeggen mha!


In het café stond de appeltaart gereed die Marga voor de fietsers had gebakken, klein probleempje is dan dat de meeste appeltaarten moeilijk in veertien stukjes gesneden kan worden, maar ach dat mocht de smaak niet drukken.

2 opmerkingen:

  1. Marga, de appeltaart was heerlijk, Ik heb trouwens geen beloftes gedaan over het Brabantse land, jullie willen ons toch niet die pravhtige uitzichten op de Gummarus ontnemen ??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Theo een dagje te laat lees ik, maar als nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

    gr. Marieke!

    BeantwoordenVerwijderen