Pagina's

zondag 13 februari 2011

Even nadenken

We gaan deze zaterdag eens de andere kant op. Oesterdam heen en terug en een stukje Zuid-Beveland in. Altijd lekker maar met WZW wind best pittig. Voordeel is dan wel dat de zware stukken verdeeld zijn over de heen en terugweg. Weer een lekkere opkomst, het hele jaar doorrijden mag toch wel een succes genoemd worden. Op de heenweg opvallend veel tempo wisselingen. Sommige mensen hebben het voorjaar al in het hoofd. Of zoals Izaak zegt: Er zijn vandaag veel mensen met een hele goede conditie, die kunnen straks mooi op kop. Terug op de dam valt de groep in twee stukken en dat komt mooi uit. Nu kan er in twee groepen rondgedraaid worden. Al wordt dat in de eerste groep met een korreltje zout genomen. Hoor tenminste van Leon dat ie last kreeg van schuimvorming rond de mond. Door de Scherpenissepolder terug naar Smerdiek is vol tegen. Theo en Izaak laten nog even zien dat al dat ge-RPM effectief is en sleuren tot het eind toe door.

Moe maar voldaan weer in ons stamkroegje en tijd voor serieuzere zaken. Sommige van m'n fietscollega's hadden me erop gewezen dat de vacature van voorzitter wat voor mij zou zijn. Daar moest ik toch wel even een weekje over nadenken. Het is niet altijd makkelijk om het als bestuurder goed te doen. Maar de club gaat me aan het hart, er is een goede sfeer, we houden allemaal van het fietsen en natuurlijk krijg ik steun van de leden en een zeer ervaren medebestuurder Mas Andriesse. Andere kandidaten zijn er niet en dus neem ik, naar het ernaar uitziet, het stokje over van Jacco die zich vijf jaar voor de club heeft ingezet als voorzitter, waarvoor dank. Nou maar eens kijken of we de komende jaren net zo voortvarend kunnen doorkomen als de afgelopen periode. Ik heb alle vertrouwen.

1 opmerking:

  1. Voor alle duidelijkheid, de schuimvorming kwam door vermoeidheid al is een gedeelte van het schuim misschien afkomstig van teleurstelling/kwaad over eigen 'prestatie'.
    Gelukkig zijn er altijd nog dijkjes en bruggen om tegen te sprinten.

    BeantwoordenVerwijderen