Pagina's

vrijdag 14 oktober 2011

MIJN LAATSTE ZATERDAG.

Wat zou die aanhef nu weer betekenen?
Ik zal jullie snel uit de droom helpen, het wordt mijn laatste fietstocht bij onze club als 64 jarige want zondag hoop ik 65 jaar te mogen worden.
Of het een bijzondere rit gaat worden die zaterdag 15 oktober 2011 ligt niet volledig aan mij maar aan mijn mede fietsgenoten.
Aan het weer hoeft het niet te liggen, verwachting is prima fietsweer voor de tijd van het jaar, met zon niet teveel wind en een aardige temperatuur.
Theo zal best wel weer een mooie autovrije route opzoeken, als de fietsers mij zoals gebruikelijk wat ruimte gunnen om te kunnen wegkruipen als dat nodig is, de hanen op kop niet te zot doen, dan is het weer een rit net als alle andere en halen wij de stamtafel wel.

De appelflappen zijn voor volgende week,het van tevoren vieren van een verjaardag vieren is bij ons in de familie een keer fout afgelopen., dus dat doen wij niet meer.
Zondag hoop ik samen met Corrie/Léon zeker ook gezien het mooie weer te gaan wandelen in de Vlaamse Ardennen in de omgeving van de Oude Kwaremont.
Daarna een etentje en wat zwaardere Belgische bieren dat zal moeten gaan lukken.

Hoe nu verder na die 65ste verjaardag?
Mas wil gewoon doorgaan waar hij als 64-jarige was gebleven dus er zal weinig gaan veranderen.
Zo af en toe moet hij eens een ritje overslaan met een pijntje aan knie of voet, op dit moment gaat dat alles redelijk goed, maar het is snel weer gekomen, als er weer eens iets teveel is gefietst of met andere woorden te weinig gerust, want dat is soms net zo belangrijk.
Er zijn zeker plannen voor een nieuwe racefiets en volgens zoon Léon is dat mijn laatste fiets,het zou best kunnen dat hij bang is voor zijn erfenis en daarom volgens hem mijn laatste racefiets.

Bij grotere tochten van onze club pak ik de laatste tijd een kortere afstand en dat bevalt mij goed, ik doe nog mee maar dan op een ander niveau, ik ben daar tevreden mee ook gezien mijn beperking aan mijn ogen, want die belemmerd mij flink, maar ik ben ‘blij dat ik nog rij’.
Graag zou ik de 100.000 km in clubverband vol maken, na afloop van dit seizoen kom ik uit op rond de 90.000, dus het zou moeten kunnen binnen drie jaar als ik gezond mag blijven.Dit zijn wat gedachten, niet van een oude man maar van een man die ouder wordt en de wijzer van de leeftijd niet terug kan duwen, want gelukkig kan dat niemand dus ook ik niet.

1 opmerking: