Pagina's

zondag 4 december 2011

Wat aanmodderen

Na de rit van zaterdagmiddag afgesproken met Wim en Wim om een rondje op de ATB te maken op de Heide. Afgesproken rond de klok van 09:00 bij mij voor de deur, ik mijn fiets geheel ingeladen naast Wim zijn fiets in de bestelauto,wel makkelijk als je zo veel ruimte hebt en andere Wim had zijn fiets achterin zijn Polo gelegd.
Bij vertrek wat regen maar dat was maar eventjes, 's morgens thuis nog wel een spatbord erop gezet,ziet er niet professioneel uit maar dat zijn we tenslotte ook niet.Had wel wat schrik van de fiets van Wim met zijn grote 29 wielen.
Eerst op weg voor het meer technische rondje van een goede 13 km, hier zitten enkele lastige klimmetjes met natuurlijk ook lastige afdalingen tussen, los zand en boomstronken maken dat bij een kleine stuurfout je zo ondersteboven gaat (voel mijn pijnlijke schouder na valpartij van 3 weken geleden nog).
Was na een kwartier eigenlijk al bekaf, de benen wilden niet echt, zaterdagmiddag waarschijnlijk toch te geforceerd gefietst de laatste 15 km. Na de uitgepijlde route nog een stukje eraan gebreid en terug het parcours op voor de makkelijke route van bijna 17 km. Gedacht dat het wel mee zou vallen met de nattigheid maar dat viel vies tegen, hadden hier nog niet zo veel modder en plassen gezien, tandwielen kraakten zo ook mijn benen, Wim leek deze morgen vleugels te hebben want ik kon hem niet volgen, zal wel aan zijn nieuwe achterband gelegen hebben. Wim M volgde Wim constant en voor mij moest er af en toe wat ingehouden worden. Moe maar voldaan aan de appeltaart met slagroom in StayOke na 37 km. Thuis hebben we nog eea te poetsen.

2 opmerkingen:

  1. ATB in de highlights. Geen afspraak, maar toeval. Volgende week zaterdag kom ik weer in jouw wiel zitten puffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat wordt nog traditie dat er maar twee fietsen in een bus gaan !

    BeantwoordenVerwijderen